• Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!
  • Tilausten käsittelyt saapumisjärjestyksessä n. 2-5 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!
  • Tilausten käsittelyt saapumisjärjestyksessä n. 2-5 päivän kuluessa

Tietoja tuotteista ja tekijästä

Materiaalimme

Polymeerimassa, toiselta nimeltään polymeerisavi (eng. polymer clay), muistuttaa muovailuvahaa. Siitä voi muovailla vaikka minkälaisia muotoja ja lopuksi se kovetetaan uunissa.

Polymeerimassa korvakorut valmistetaan käsityönä (poislukien muuta materiaalia olevat osat), joten koru on aina ainutlaatuinen. Tuotteissa saattaa olla pieniä eroavaisuuksia mutta erot ovat niin pieniä, joten kokonaisuus vastaa aina näkemääsi kuvaa/kerrottua tuotekuvausta. Värisävyt saattavat hieman poiketa, käyttämästäsi laitteesta riippuen.

Korujen koukut ja tapit ovat joko kirurginterästä tai nikkelitöntä korumetallia. Hopeanväriset koukut ovat aina kirurginterästä. Jos olet erittäin herkkä, testaathan korujen sopivuuden omalla vastuulla. Voit valita kullan- tai hopeanväriset metalliosat oman makusi mukaan. Klipseillä koruja on myös mahdollista saada, laita silloin etukäteen sähköpostia niin katson onko semmoista mahdollista toteuttaa haluamasi korvakoruparin kohdalla.

Muita materiaaleja joita käytän ovat:

Puu: Peikkos-korvakoruissa käytetään maalattua puuta

Asetaatti selluloosa: Selluloosa-asetaatti on puuvilla- ja puukuitupohjainen polymeeri. Se on kevyttä, kestävää, sitkeää ja joustavaa. Asetaatti on luontoystävällistä, koska se ei ole öljypohjaista.

Korumetalli "brass": Koostuu pääasiassa kuparista ja sinkin seoksesta, eli se on messinkiä. Joissain korvakoruissani on brass osia kuten esimerkiksi kullannuppu-malliston kullanväriset osat ovat brasseja.

Brass (messinki) on yksi suosituimpia korumetalleja, osittain siksi, että se muistuttaa kultaa. Kehittämisestään saakka sitä on käytetty kauniiden korujen muotoilussa. Brass on erittäin hyvä valinta koruihin, sillä se on edullista, helppoa työstää ja kestävää. Brassin käyttö kasvaa koruteollisuudessa.

Brassit tummuu, joten tässä ohjeet miten niitä voi huoltaa:

Laita brassit likoamaan mietoon saippuveteen muutamaksi sekunniksi, sitten puhdista ja hankaa brass koru kiiltäväksi joko käyttäen mikrokuituliinaa tai puhdasta hammasharjaa.

Itse korujen tekijä

Asiakkaamme ja korvakorujen valmistaja

Tilaustöissä yritän totetuttaa asiakkaan toiveet korvakorun värin ja mallin suhteen. Ideoimme vaikka yhdessä haluamasi korumallin. Yhteyttä voi ottaa vaikka laittamalla sähköpostia lorupussinkoru@gmail.com

Tilaustöistä veloitetaan 3-5 € lisämaksu riippuen materiaaleista.

Myös mahdollista saada korvakoruja klipseillä jos et omaa reikiä korvissa.

KORUJEN TAKANA

Lorupussin Koru syntyi uudesta "harrastuksesta", jonka löysin 2020 kesällä. Koska olen intohimoinen korvakorujen keräilijä, syntyi ajatus jos voisin tehdä korvakoruja ja juuri sellaisia mistä itse pidän. Tästä ajatuksesta sitten kasvoikin pieni yritys, joka perustettiin vuoden 2021 alussa.

Lorupussin Koru nimenä sai alkunsa ajatuksesta, joka pohjautuu pieniin ajatelmiin kauneudesta, itsensä hemmottelusta tai vaikkapa unelmista. Ajatelmat "lorut" ovat mieheni käsialaa. Miten hauska ajatus kurkata lorupussiin, josta löytyy myös lorun lisäksi korupari!

Valmistan koruni Oulussa pienessä korupajassani meidän kodissa. Korut ovat tehty pääasiassa polymeerimassasta. Se on erinomainen materiaali, koska siitä voi loihtia niin monipuolisia koruja, käyttäen kaikkia sateenkaaren värejä ja siltä väliltä. Polymeerimassakorut tehdään käsityönä alusta alkaen.

Myös valikoimista saatta silloin tällöin löytyä myös puukoruja sekä astetaatti selluloosasta tehtyjä koruja.

Uusia tuotteita lisään verkkokauppaan sitä myöten kun ne valmistuvat. @lorupussinkoru löytyy Instagramista, johon myös tulee päivityksiä verkkokaupan uutuuksista.